Πέμπτη 7 Μαΐου 2020


 Δίον, 8-5-2020
Αγαπητά μας παιδιά, καλημέρα!
Σήμερα θέλουμε να σας πούμε δυο λογάκια για στις μανούλες μας.
Η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι αφιερωμένη στο σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής μας, στη ΜΗΤΕΡΑ.
Το πιο αγαπημένο και οικείο πρόσωπο που αγωνίζεται καθημερινά για τα παιδιά της και για όλη της την οικογένεια. Στον άνθρωπο που δίνει τη ζωή και σκοπός της δικής της ζωής είναι να κάνει την ψυχούλα που έφερε στον κόσμο, ν’ ανθίσει, ν’ απλώσει τα φτερά της με ασφάλεια, νιώθοντας αγάπη και παίρνοντας δύναμη μέσα απ’ τη δική της αγκαλιά.
Μάνα – Μητέρα – Μανούλα – Μαμά
Αυτές οι λέξεις κλείνουν μέσα τους ομορφιά, τρυφερότητα, αγάπη. Η μητέρα είναι η πιο σημαντική παρουσία στη ζωή του ανθρώπου. Μια ύπαρξη γλυκιά κι ανιδιοτελής, είναι εκεί όταν τη χρειαζόμαστε, πρόθυμη να μας ακούσει και να μας δώσει τις συμβουλές της, τη στοργή της, την αγκαλιά της, να μας θρέψει και να μας ηρεμήσει. Ένας ανυπέρβλητος δεσμός που υμνήθηκε, όσο κανένας άλλος.
Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή μέρα, θα προσπαθήσουμε κι εμείς, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες που βρισκόμαστε, να τιμήσουμε το πρόσωπο που μας έφερε στη ζωή, που μας δίνει απλόχερα όλη της την αγάπη και τη φροντίδα και καρδιοχτυπά για μας κάθε στιγμή. Σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα κάνεις για μας!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ


ஐ Μαγικές Εικόνες ஐ está com μαρακι e... - ஐ Μαγικές Εικόνες ஐ ...
Μπορείς κι εσύ τώρα να κάνεις όποια από τις παρακάτω εργασίες θέλεις και να τις χαρίσεις στη μανούλα σου.
(τραγούδι: Η καλύτερη μαμά του κόσμου)
Η ιστορία ενός παιδιού
(παραμύθι: Η κουκουβάγια και η πέρδικα
(ιδέες για δώρο στην μητέρα)
(Για την πιο γλυκιά μανούλα του κόσμου)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου